500 Yataklı Beylerbeyi Devlet Hastanesi
09/09/2025 03:56 | Son Güncelleme : 09/09/2025 12:09
| Müslüm OKATAN

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü " 500 Yataklı Beylerbeyi Devlet Hastanesi İçin Önemli Adım Atıldı
AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Milletvekilleri Doç. Dr. Derya Bakbak, M. Eyüp Özkeçeci, Av. Mesut Bozatlı ve İrfan Çelikaslan, Şehitkamil Belediye Başkanı Sayın Av. Umut Yılmaz ve İl Sağlık Müdürü Dr. Beytullah Şahin tarafından; proje aşamasında olan 500 yatak kapasiteli Beylerbeyi Devlet Hastanesi’nin yapılacağı alan incelendi.
Önümüzdeki yıl temeli atılması planlanan Beylerbeyi Devlet Hastanesi, özellikle Kuzeyşehir başta olmak üzere bölgede artan nüfusun sağlık hizmeti ihtiyacını karşılamak üzere projelendirilmiştir. Böylece vatandaşlarımızın modern, nitelikli ve erişilebilir sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşması hedeflenmektedir.
Hastane bünyesinde;
* 200 poliklinik odası
*160 yoğun bakım yatağı
*18 ameliyathane
*Modern doğum odaları, tanı ve tedavi üniteleri yer alacaktır.
Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü olarak, şehrimizin sağlık altyapısını güçlendirecek bu önemli yatırımı titizlikle takip etmekteyiz. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine en iyi şartlarda ulaşabilmesi amacıyla çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir.





