Arama

Katmerci; Tepki Topluyor....

Gaziantep Lokantacılar Kebapçılar Pastacılar Tatlıcılar Baklavacılar ve Kafeteryacılar Esnaf ve Sanatkârları Odası başkanlığını yapan Abdulkadir Katmerci yaptığı açıklamalarla vatandaşlardan tepki toplamaya devam ediyor.

02/05/2024 15:37 | Son Güncelleme : 17/05/2024 07:59 | Müslüm OKATAN


Katmerci; Tepki Topluyor....
Yaklaşık iki yıldan bu yana Gaziantep Lokantacılar Kebapçılar Pastacılar Tatlıcılar Baklavacılar ve Kafeteryacılar Esnaf ve Sanatkârları Odası başkanlığını yapan Abdulkadir Katmerci son günlerde yapığı konuşmalarla gündemden düşmüyor.
Gaziantep'in "Gastronomi" kenti olmasına rağmen en pahalı şehirler arasında yer alınmasında etken bir isim olarak görülen Abdülkadir Katmerci, sık sık sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Gaziantep Lokantacılar Kebapçılar Pastacılar Tatlıcılar Baklavacılar ve Kafeteryacılar Esnaf ve Sanatkârları Odası başkanı olarak pahalılığın önüne geçemeyen Katmerci, fahiş fiyatların kendilerinden değil kullanılan ham madde fiyatlarından dolayı olduğunu söylemesine rağmen kent kamuoyu tarafından destek görmedi.
Kaynak Ayintap Gazetesi 
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Bruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek

Bruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek

Manchester United'ın Portekizli orta saha oyuncusu Bruno Fernandes, Galatasaray maçı öncesi konuştu.

5 ay önce
MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı, Şehitkamil halkının desteğini bekliyor.

4 ay önce