Arama

Melih Meriç kapalı olan köy yollarını sordu

CHP GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ MELİH MERİÇ, BİR YILDIR KAPALI OLAN İSLAHİYE’NİN İDİLLİ VE KÖKLÜ KÖY YOLLARINI TBMM’ye TAŞIDI

17/04/2024 18:55 | Son Güncelleme : 01/05/2024 17:00 | Müslüm OKATAN


Melih Meriç kapalı olan köy yollarını sordu

Deprem felaketinin ardından bir yıl geçmesine rağmen alt ve üst yapı sorunlarının hala giderilemediğini söyleyen Meriç, “6 Şubat deprem felaketinin ardından Gaziantep İslahiye ilçemize bağlı İdilli ve Köklü köylerinin yolları heyelan neticesinde kapandı. Aradan bir yıl geçmesine rağmen bu köylerimizin yolları halen açılmadı. Burada yaşayan vatandaşlarımız yaklaşık 1 saat uzaklıktaki komşu köy yollarını kullanmaktadırlar. Sorunu çözmekle yükümlü kurum ve kuruluşlar, ‘Su taşkını, heyelan’ gibi gerekçelerle köylülerimizin yol problemini 1 yıldır çözememiştir.” dedi.

Sorunların çözüldüğü iddialarının söylem düzeyinde kaldığını ifade eden Melih Meriç, “AKP yetkililerinin depremin bütün yaralarını en hızlı şekilde sardıkları söylemleri de ne yazık ki gerçeği yansıtmamaktadır. Bir yıldır kapalı olan yolun açılmaması da bunun en somut göstergesidir. Konunun tüm paydaşlarını bu sorunu çözmeye, vatandaşlarımızın mağduriyetini bir an önce gidermeye davet ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Bruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek

Bruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek

Manchester United'ın Portekizli orta saha oyuncusu Bruno Fernandes, Galatasaray maçı öncesi konuştu.

5 ay önce
MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı, Şehitkamil halkının desteğini bekliyor.

3 ay önce