Son Dakika

CUMA AVAN İYİ PARTİ'DEN MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

 

Avanoğulları aşiretinin önemli ismi Cuma Avan,  Yeniden Refah Partisi’nden istifa ettiğini ve İYİ Parti Şehitkamil Belediyesi  meclis üyesi adayı  olduğunu açıkladı.

IMG-20240226-WA0087-i65dcff19f0eb5.jpg

31 Mart 2024 yerel seçimleri için Yeniden Refah Partisi’nden  gectiğimiz  günlerde süpriz bir karar vererek istifa eden  Cuma Avan,  Yeniden Refah Partisi Şehitkamail  İlçe Başkanlığı  yönetiminden  istifa ettiğini belirterek İYİ parti  Şehitkamail Meclis üyesi adayı olduğunu duyurdu. 

IMG-20240226-WA0085-i65dcff2b02dbc.jpg

31 Mart Yerel Seçimleri'nde İYİ Parti'nin 'nın en iddialı girdiği ilçelerden olan  Şehitkamil  Belediye meclis üyesi adayı olan Cuma AVAN liste'de yer almasının  ardından belediye meclis üyeleri listesi de netleşti.Avan'ın İYİ Parti il teşkilatına  katılması parti teşkilatı tarafından  çoşkuyla karşılandı. İYİ Parti de Şehitkamil Belediye Meclis listesinde en dikkat çekici isim ise  Avan oğulları aşiretinin  önemli ismi Cuma  Avan oldu.Deneyimli siyasetci Cuma Avan'ın  meclis üyesi adayı olarak listelerde yer alması, parti içinde de olumlu bir karşılık buldu. Partililer,  Avan'ın tecrübesi ve samimiyetiyle  Şehitkami'i  daha ileriye taşıyacak önemli bir isim olduğuna inanırken, İYİ Parti belediye başkan adayı  Selami Demirkol'un  Şehitkmail Belediye Meclisi için hazırladığı liste içinde  Avan'ın  yer alması seçmenlerin de dikkatini çekti.Avan'ın adaylığı,  Avanoğulları  aşireti'nin geleceği için umut vaat eden bir adım olarak değerlendirilirken  parti mensupları ve yakın cevresi  tarafından memnuniyetle karşılandı. 

HABER  MÜSLÜM OKATAN / GAZİANTEP