Gündem

Gastronomi Gaziantep'te GASTROKAZIĞA döndü! 2 kişilik yemeğe 2 bin 475 lira hesap

Gaziantep'te lokanta ve restoranlardaki fiyatlar adeta zirveyi gördü. Kentteki bir restoranda yenilen 2 porsiyon kebap, 2 ayran ile 1 suya gelen 2 bin 475 liralık adisyon çıldırttı.

Gaziantep'te lokanta ve restoranlarda fiyat artışı dur durak bilmiyor. Kentte giderek artan fiyatlara eklenen son halka bu kadar da olmaz dedirtti.


2 kişilik yemeğe

2 bin 475 lira hesap Kentte bilinen bir restoranda yenilen 2 porsiyon kebap, 2 ayran ve 1 su için 2 bin 475 lira hesap geldi. Adisyonda yazan fiyatı görenler ise bu kadar olmaz diyerek gözlerine inanamadıklarını söyledi.

Gastronomi gastrokazığa döndü

Kentte uçuşa geçen fiyatlara tepki gösteren vatandaşlar, gastronominin adeta gastrokazığa döndüğünü söyleyerek dışarıda yemek yemenin artık imkansız olduğunu söyledi.

Vatandaşlardan denetim çağrısı

Fiyatların önlenemez biçimde yükselmesine tepki gösteren vatandaşlar, ilgili kurumlara çağrıda bulunarak denetim yapılmasını istedi.

www.memohaber.com'da yer alan habere göre; Gaziantep'te Et fiyatlarında 50-60 TL indirime gidilmesine rağmen restorantlarda fiyatların uçuşa geçmesinin bu şehre ihanet olarak konuşulmaya başlandı.

Büyükşehir ve Merkez ilçe Şahinbey ve Şehitkamil zabıta ekiplerinin ve Ticaret İl Müdürlüğünün yeterince denetleme yapmadıkları da ortaya çıktı.

 

Kaynak:memohaber.com