Gündem

Kan donduran olay! baba çocuklarını  ve eşini öldürüp intihar etti

Kan donduran olay! Cani baba çocuklarını  ve eşini öldürüp intihar etti

Gaziantep’te gerçekleşen trajik bir olayda, bir kişi eşi ve dört çocuğunu silahla vurarak yaşamlarına son verdi ve ardından aynı silahla intihar etti. Olay, Şahinbey ilçesine bağlı Güzelvadi Mahallesi’nde bulunan bir konutta gerçekleşti.

İddiaya göre, mahallede berber olarak çalışan ve psikolojik sorunları bulunduğu belirtilen Ahmet Demir, 30 yaşındaki eşi Emine Demir ile 11 yaşındaki kızı Medine, 6 yaşındaki kızı Edanur, 5 yaşındaki kızı Azra ve 4 yaşındaki oğlu Yusuf Eymen’i vurdu. Olayın ardından Ahmet Demir, aynı silahı kullanarak intihar etti.

Böyle bir durum sonrası, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayın detayları hakkında soruşturma başlatıldı.Gaziantep Valiliği ise kamuoyuna bilgilendirmek için şu açıklamayı yaptı:İlimiz Şahinbey İlçesi’nde A. D. isimli şahıs ateşli silah kullanarak 4 çocuğunu ve eşini öldürmüş, daha sonra aynı silahla intihar etmiştir.Olay sonrasında emniyet güçlerimiz tarafından yapılan incelemede şahsın bipolar rahatsızlığı bulunduğu, psikolojik sorunlarının olduğu yakınları tarafından beyan edilmiş, son bir yıl içerisinde 7 adet hastane kaydı tespit edilmiştir.Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam etmektedir”