Arama

MHP’li Bozgeyik’ten Sağlık Müdürüne Sert Çıkış: “Gaziantep Artık Sizi İstemiyor”

07/11/2025 17:21 | Son Güncelleme : 07/11/2025 21:30 | Müslüm OKATAN


MHP’li Bozgeyik’ten Sağlık Müdürüne Sert Çıkış: “Gaziantep Artık Sizi İstemiyor”

MHP İl Başkanı Bozgeyik’ten İl Sağlık Müdürüne Sert Tepki: “Gaziantep’in Sağlıktaki En Büyük Sorunu Mevcut Müdürdür”

MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, İl Sağlık Müdürü Dr. Beytullah Şahin hakkında sert ifadelerin yer aldığı bir açıklama yayımladı. Bozgeyik, mevcut sağlık yönetiminin Gaziantep’te hizmet kalitesini düşürdüğünü belirterek, “Gaziantep’in sağlıktaki en büyük sorunu mevcut İl Sağlık Müdürüdür.” dedi.

Bozgeyik, yayımladığı kamuoyu duyurusunda, Cumhur İttifakı’nın sağlık alanındaki büyük yatırımlarına rağmen Gaziantep’te sağlık hizmetlerinin istenen düzeyde olmadığını vurguladı. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 “İl Sağlık Müdürü’nün yönetsel zaafiyetleri ve etkisiz idaresi nedeniyle Gaziantep’te sağlık sistemi darboğaza girmiş, kurumlar arası iletişim kopmuş, çalışan motivasyonu azalmış ve vatandaşlar temel sağlık hizmetlerine erişimde zorlanır hale gelmiştir.”

Covid-19 döneminde sağlık yöneticilerinin büyük özveriyle çalıştığını hatırlatan Bozgeyik, bugün gelinen noktada liyakatsiz ve plansız yönetim anlayışının hem sağlık çalışanlarını hem de vatandaşları mağdur ettiğini ifade etti.

Bozgeyik, görev süresi sona erecek olan İl Sağlık Müdürü’nü istifaya davet ederek, “Gaziantep artık sizi istememektedir. Şehrin daha fazla zarar görmemesi için görevinizi bir an önce bırakmanız en doğru adım olacaktır.” çağrısında bulundu.

Açıklamasını “Gaziantep hepimizindir, Aziz Hemşehrilerimiz kırmızı çizgimizdir.” sözleriyle tamamlayan Bozgeyik, sağlıkta liyakatli ve halk odaklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu vurguladı.

 

İşte  O açıklama 

20251107_172017-i690e011bd4727.jpg

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.