ABDİ KAPLAN'DAN 25 ARALIK TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DİRENİŞ
24/12/2024 15:42 | Son Güncelleme : 17/04/2025 21:03
| Müslüm OKATAN

İYİ Parti Şahinbey İlçe Başkanı Yardımcısı Abdi Kaplan,25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, "Gaziantep Savunması, milletimizin kahramanlık, fedakarlık ve cesaretinin ölümsüzleştiği büyük bir destandır" dedi
Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümünde bir mesaj yayımlayan İYİ Parti Şahinbey ilçe Başkan Yardımcısı Abdi Kaplan, bağımsızlık yolundaki en önemli adımlardan birinin burada atıldığına dikkat çekerek, “Gazi şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yılını büyük bir onur ve gururla kutlarken, milli mücadelemizin ilk kıvılcımlarının yandığı bu kentte yaşanan destansı mücadelenin unutulmaması, daima hatırlanarak yeni nesillerimize nakledilmesi yarınlarımıza ışık tutması açısından büyük önem taşımaktadır. Bugün, 11 ay süren Antep direnişinin sonunda şehrimizin esaretten kurtuluşunun 103. yılını kutluyoruz” dedi.
Kaplan ,güçlü ve büyük Türkiye için herkese önemli görevler düştüğünü de dile getirerek, “ Bu vesile ile Gazi şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümünü kutlarken, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, şehrimizin ve ülkemizin kurtuluş mücadelesi ve bölünmez bütünlüğü uğruna kaybettiğimiz tüm gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Kurtuluş günümüz kutlu olsun” diye konuştu.






Bunlar da ilginizi çekebilir
Ekrem İmamoğlu'ndan Gazianteplilere mesaj: Unutmayın... Millet büyüktür!
CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutukluluğunun üçüncü haftasında Silivri Cezaevi’ni ziyaret etti. Meriç, burada İmamoğlu’nun yanı sıra tutuklu bulunan diğer belediye başkanları, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve bazı tutuklu öğrencilerle de görüştü.
2 gün önceBaşkan Yıldız Gündemi Değerlendirdi
Basın toplantısında ülke gündemine de değinen Yıldız, vatandaşın ekonomik olarak ağır bir yük altında olduğunu dile getirdi. Türkiye’nin yapay gündemlerle oyalandığını savunan Yıldız, “Diploma polemikleri, boykot çağrıları gündemi meşgul ederken vatandaşın mutfağındaki yangın her geçen gün büyüyor” dedi. “BİR AİLE EN AZ 76 BİN LİRA GELİRLE GEÇİNEBİLİR”
3 gün önce