Arama

AK PARTİ GAZİANTEP’TEN EĞİTİME GÖNÜLDEN DESTEK

09/09/2026 16:40 | Son Güncelleme : 09/09/2026 19:30 | Müslüm OKATAN


AK PARTİ GAZİANTEP’TEN EĞİTİME GÖNÜLDEN DESTEK

AK PARTİ GAZİANTEP’TEN EĞİTİME GÖNÜLDEN DESTEK

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla yetim çocukların eğitim hayatına katkı sunmak amacıyla kırtasiye destek programı düzenledi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen programda, özenle hazırlanan okul çantaları ve çeşitli kırtasiye malzemeleri çocuklara teslim edildi.

Programa AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Eyüp Özkeçeci ve Bünyamin Bozgeyik, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Halil Uğur, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Kılıç ve teşkilat mensupları katıldı.

Çocuklarla yakından ilgilenen protokol üyeleri, okul çantası ve kırtasiye malzemelerini çocuklara takdim ederek yeni eğitim yılı heyecanlarına ortak oldu.

“HER ÇOCUĞUMUZUN HAYALİ, BİZİM İÇİN TÜRKİYE’NİN YARINIDIR”

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, çocukların eğitim yolculuklarına katkı sunmanın geleceğe yapılan önemli yatırımlardan biri olduğunu belirterek, çocukların ve gençlerin her zaman yanında olacaklarını ifade etti.

Fedaioğlu, “Her çocuğumuzun hayali, bizim için Türkiye’nin yarınıdır” mesajını verdi.

Program, çocukların mutluluğu ve yeni eğitim yılı heyecanıyla sona erdi.

Kaynak: Gaziantep HaberDar

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.