Arama

Alg Spor iddialı hazırlanıyor

hazırlanıyor Geçen sezon bekleyen performansından uzak kalan Gaziantep ALG Spor Kadın Futbol takımı, yeni sezona oldukça iddialı hazırlanıyorlar.

17/08/2024 07:37 | Son Güncelleme : 16/09/2024 19:59 | Müslüm OKATAN


Alg Spor  iddialı hazırlanıyor

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışının bir hayli gerisinde kalan ve yapılan hatalardan ders çıkaran Gaziantep ALG Spor Kadın Futbol takımı, yeni sezona iddialı hazırlanırken yine hedefini şampiyonluk üzerine belirledi. Teknik Direktör Hilmi Bugüner yönetiminde çalışmalarını sürdüren sarı-grili ekipte antrenmanlar oldukça tempolu geçiyor. Kadrosuna yeni kattığı isimlerle güçlü bir takım olan Alg Spor, yeni sezondan oldukça umutlu. 

İYİ BİR TAKIM OLUŞTURDUK

Forma sponsoru ŞahinbeyForma sponsoru Şahinbey

Alg Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü, iyi bir takım oluşturduklarını söyledi ve her sezon olduğu gibi bu sezonda tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getirdi. Gözçü hazırlıkların devam ettiğini ve yeni sezon en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını belirterek, "Kadromuzu güçlendirdik, geçen sezondan bazı hatalardan ders çıkardık ve transerlerde de bu doğrultuda hareket ettik. Takıkımız yeni sezon hazırlıklarına çok iyi bir şekilde devam ediyor ve  Gaziantep Alg Spor'uns hedefi her zaman şampiyonluktur" diye konuştu. 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

İKİDİR AYNI

İKİDİR AYNI

8 ay önce
ALG Spor’dan Patricia Seteco açıklaması: Cinsiyetçi ayrımcılık suçtur

ALG Spor’dan Patricia Seteco açıklaması: Cinsiyetçi ayrımcılık suçtur

ALG Spor, Beşiktaş’ı 2-1 yendikten sonra futbolcusu Patricia Seteco hakkında ortaya atılan erkek olduğu iddiasına sert tepki gösterdi.

8 ay önce