Arama

ANPA GROSS 27 AVM'DE SIÇAK GELIŞME ! VİŞNE MAĞAZASI AVUKATINDAN AÇIKLAMA GELDİ!

17/05/2024 11:01 | Son Güncelleme : 16/09/2024 20:23 | Müslüm OKATAN


ANPA GROSS 27 AVM'DE SIÇAK GELIŞME ! VİŞNE MAĞAZASI  AVUKATINDAN AÇIKLAMA  GELDİ!

 

 

İşte Avukat Meltem Nergiz'in o açıklaması:

Yıllardan bu yana eski adı M1 AVM olan ve şimdiki ismi Anpa Gross 27 olan alışveriş merkezinde hizmet veren Vişne Mağazaları'nın Avukatı Meltem Nergiz konuya dair açıklama yaptı. Meltem Nergiz, Anpa Gross 27 kiracıların iş yerlerini boşaltması konusunda mobing uyguladığını belirterek, "Hukuk kurallarını hiçe sayarak maksatlı olarak elektrikleri kestiler." dedi.

"Müvekkil şirket uzun yıllardır Gaziantep MI Mağazası içerisinde hizmet vermekte iken bahse konu AVM 2023 yılında Erdemoğlu Proje Müşavirlik A.Ş. Tarafından satın alınmış ve akabininde müvekkil şirket işletmesi (Vişne Mağazacılık) dahil avm içerisinde bulunan bütün işletmelere satın alınan taşınmazın yıkılıp yeniden günün şartlarına uygun olarak çağdaş bir şekilde yapılacağı belirtilerek taşınmazı tahliye etmelerini talep edilmiştir. Tahliyesi gerçekleşmeyen taşınmazlar ile ilgili olarak müvekkil şirketin mağazası Vişne Mağazacılık dahil taşınmazın tahliyesi talepli Erdemoğlu Proje Müşavirlik A.Ş. Tarafından tahliye davaları açılmıştır.Fakat henüz dava aşaması devam ederken Erdemoğlu Proje Müşavirlik A.Ş. bahse konu Avm'yi Anpa Gross A.Ş.'ye kiraya vermiştir.Anpa Gross A.Ş tarafınıza ihtar göndererek taşınmazı tahliye etmemizi istemiş olup işbu tahliye istemi üzerine tarafımızca derdest olan bir dava olduğu belirtilerek tahliyenin söz konusu olamayacağı belirtilmiştir. Taşınmazın işleyen kira bedeli ile AVM ortak giderleri ödenmesi için Anpa Gross A.Ş.'nin hesabıma ödeme gönderilmiş ise de, gönderilen miktarlar tarafımıza iade edilmiştir.

Bunun üzerine Gaziantep Sulh Hukuk Mahkemesine başvuruda bulunularak Tevdi Mahalli tayin edilmiş kira, elektrik vb giderler belirtilen hesaba yatırılmıştırFakat ne üzücüdür ki, Anpa gross A.Ş. Tarafından hiç bir hukuksal durum dikkate alınmamış olup (11/5) / 2024 tarihinde kiracısı bulunmuş olduğumuz iş yerinin elektrikleri MOBBING UYGULAMAK ve TICARI FAALİYETİMİZİ SEKTEYE UĞRATARAK TAHLİYEYE ZORLAMA MAKSATLI kesilmiştir. Bunun üzerine müvekkil şirket ticari faaliyetine devam edebilmek adına jeneratör getirmiş ise de önce izin verilmemiş ardından kullanılan jeneratör mağaza güvenlik görevlileri tarafından zorla alınmış, GASP EDİLMİŞTİR. 11/05/2024 tarihinden bu yana mağazamız kapalı olup ciddi bir kazanç kaybı söz konusudur.

Gerek elektriklerin kesilmesi gerekse de müvekkil şirkete ait olan jeneratöre el koyan ilgili şirket ve güvenlik görevlileri hakkında Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'na "Kamu Hizmetlerinin kullanılmasını engellemek" "Çalışma hürriyetinin ihlali" "jeneratöre el konulması nedeniyle de gasp eyleminden" kaynaklı olarak suç duyurusunda bulunulmuştur.

Biz özellikle Türkiye'nin saygın kuruluşlarından olan Erdemoğlu Holding'in kiracısı olan Anpa Gross'un yaptığı hukuk dışı bu eylemleri nedeniyle bir an önce kiracısını hukuk sınırları içerisinde kalmaya ve çalışma hürriyetini ortadan kaldıracak eylemler içerisinde bulunması konusunda tavır almaya davet ediyoruz. Anpa Gross'un ise halihazırda tahliye davasının devam ediyor olması ve ülkedeki hukuk kurallarını hiçe sayan eylemlerine son vermesini talep ediyoruz. Yine çalışma ortamırı bozacak özelde işletmemize/çalışanlarına ve genelde de Gaziantep halkına zarar verecek bu eylemlerine bir an önce son vermesini talep ediyoruz."

 

 

 

 

 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.