Arama

Gaziantep CHP'li Belediyede Şok İstifa: Görevinden Ayrıldı

Gaziantep CHP'li Belediyede Şok İstifa: Görevinden Ayrıldı! Q Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nde koordinatör olarak atanan CHP'li meclis üyesi Ersin Atar, Başkan Umut Yılmaz ile iletişim sorunları ve görev alanı dışındaki müdahaleler nedeniyle istifa etti. Detaylar haberimizde.

12/08/2024 11:41 | Son Güncelleme : 19/09/2024 02:01 | Müslüm OKATAN


Gaziantep CHP'li Belediyede Şok İstifa: Görevinden Ayrıldı

CHP Şehitkamil Belediyesi'nde Koordinatör İstifası: Ersin Atar Görevini Neden Bıraktı?

Gaziantep'te CHP'li Şehitkamil Belediyesi'nde, önemli bir görev değişikliği yaşandı. Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz tarafından, belediyeler arası ilişkileri güçlendirmek amacıyla koordinatör olarak atanan CHP'li meclis üyesi Ersin Atar, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Görev Alanı ve Sorumluluklar

Ersin Atar, 40 gün önce Şehitkamil Belediyesi'nin Büyükşehir Belediyesi ile ilişkilerinden sorumlu koordinatör olarak atanmıştı. Görevinin, Şehitkamil Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi arasındaki ilişkileri güçlendirmek, iki belediye arasında iletişimi sağlamak ve imar konularında bilgilendirme yapmak olduğu belirtilmişti. Atar'ın görevi, aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi'nde Şehitkamil Belediye Başkanı'nın temsilini artırmayı da kapsıyordu.

İstifa Gerekçeleri

Atar, yazılı bir açıklama yaparak istifa ettiğini duyurdu. İstifasında, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'a ulaşamaması ve görev alanına giren konuların başkaları tarafından yürütülmesinin etkili olduğunu belirtti. Atar, "Görevime başladığım tarihten itibaren, Şehitkamil Belediye Başkanımız ile iletişim kuramamanın yanı sıra, sorumlu olduğum konuların başkaları tarafından yürütüldüğünü öğrendim," dedi. Bu durumun yanı sıra, daha sonra detaylarını açıklayacağını belirttiği "itibar suikastı" ile karşı karşıya kaldığını ifade etti.

Ersin Atar'ın bu istifası, Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep siyasetinde büyük yankı uyandırdı. Atar'ın istifa sebebi olarak gösterdiği iletişim eksiklikleri ve görev dışı müdahaleler, belediye içindeki işleyiş ve yönetim tarzı hakkında soru işaretlerine yol açtı. İstifanın ardından, CHP'li Belediye yönetiminin nasıl bir adım atacağı ve bu krizin nasıl yönetileceği merak konusu.

 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı, Şehitkamil halkının desteğini bekliyor.

8 ay önce
AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı kesinleşti

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı kesinleşti

Türkiye Yerel Seçimleri için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçim öncesi Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti'nin birçok il için belediye başkan adayını duyurdu. Gaziantep Belediye Başkan adayı ise 15 Ocak'ta açıklanacak.

8 ay önce
ÖZKALALI'DAN 10 OCAK MESAJI

ÖZKALALI'DAN 10 OCAK MESAJI

Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

8 ay önce