Arama

Gaziantep’te Büyük Vurgun!

16/02/2025 19:26 | Son Güncelleme : 14/03/2025 13:10 | Müslüm OKATAN


Gaziantep’te Büyük Vurgun!

 

Gaziantep’te kaçakçılara büyük darbe! İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonla, piyasa değeri tam 2 milyon 375 bin TL olan 475 adet kaçak saat ele geçirildi.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonda büyük bir kaçakçılık girişimini engelledi. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Şehitkâmil ilçesinde düzenlenen “Huzur ve Güven” uygulaması sırasında, H.A. isimli şahsa ait araçta kaçak ürünlerin bulunduğu tespit edildi.

Ekipler tarafından gerçekleştirilen adli arama sonucunda, piyasa değeri toplam 2 milyon 375 bin TL olan 475 adet kaçak saat ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla kaçakçılıkla mücadele çalışmalarını 7/24 kesintisiz olarak sürdürdüğünü vurguladı.

 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

HKÜ Ailesi Geleneksel İftar Programında Buluştu

HKÜ Ailesi Geleneksel İftar Programında Buluştu

Ramazan ayının bereketini ve birlik ruhunu yaşatmak için Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ailesi olarak geleneksel iftar programında bir araya geldi. Üniversitenin Merkez Yemekhanesi’nde düzenlenen programa; HKÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Haluk Kalyoncu, HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Arıöz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Kaymakamı Mikail Ersöz, Mütevelli Heyeti Üyeleri, akademik, idari personel ve öğrencilerimiz katıldı.

3 saat önce
Bilal Çeker’den Bakkal Kart Projesi’ne Destek!

Bilal Çeker’den Bakkal Kart Projesi’ne Destek!

Gaziantep’te ihtiyaç sahiplerine destek için hayata geçirilen Bakkal Kart Projesi’ne destekler devam ediyor. Volkan Grup adına Hayırsever Bilal Çeker bağışta bulundu. Gaziantep Valiliği, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Gaziantep Bakkallar Odası Birliği, Gaziantep Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Şahinbey ve Şehitkamil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları’nın katkılarıyla hayata geçirilen Bakkal Kart Projesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine destek sağlamaya devam ediyor. Gaziantep ve Türkiye’nin önde gelen firmalarından olan Volkan Grup adına Hayırsever Bilal Çeker projeye 500.000 TL bağışta bulundu

20 saat önce