Gaziantep'te silahlı kavga! Yaralılar var
Gaziantep'te polis memuru olarak görev yapan bir kişi, iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı 2 kardeşini silahla yaraladı.
06/03/2025 08:59 | Son Güncelleme : 16/03/2025 02:25
| Müslüm OKATAN

Şehitkamil ilçesinin Pancarlı Mahallesi Patpat Nuru Sokak içindeki bir taksi durağında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti. Polis memuru M.K., alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı kardeşleri Mehmet K. Ve Murat K’ya beylik tabancasıyla ateş açtı. Kardeşlerinin silahından çıkan mermilerle yaralanan 2 kişi olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından 25 Aralık Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.






Bunlar da ilginizi çekebilir
Bakan Uraloğlu’ndan Şahinbey Belediyesi 100. yıl tünelleri'ne tam not
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından 11 ay gibi kısa bir sürede yaptırılarak vatandaşın hizmetine sunulan Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri’ne tam not verdi.
1 gün önceGaziantep’ten Şam ve Halep’e teknik destek verilecek
202507 Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi, 2025 Yılı Mart Ayı Dönem Toplantısı’nın 1’inci Birleşimi, Başkan Fatma Şahin’in başkanlığında gerçekleştirildi. Büyükşehir Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan oturumda, Suriye’nin başkenti Şam ve Halep ile belediyecilik alanında iş birliğini artırmaya yönelik mevcut kardeş şehir protokolünün devam ettirilmesi ve yeni bir protokol imzalanması ele alındı.
5 gün önce