Arama

Gaziantep'te siyaset kızıştı

Dün Şehitkamil Belediyesi'nin Eylül ayı meclis toplantısında AK Parti meclis üyeleriyle CHP meclis üyeleri arasında ortaya çıkan gerginlik üzerine tepkiler çığ gibi büyürken Konuya ilişkin AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler açıklamalarda bulundu.

05/09/2024 14:54 | Son Güncelleme : 16/09/2024 18:51 | Müslüm OKATAN


Gaziantep'te siyaset kızıştı

Şehitkamil Belediye Meclisi’nin Eylül ayı meclis toplantısı 2. oturumunda, AK Parti Meclis Üyelerine yönelik saldırıya tepkiler sürüyor. Siyasi parti yetkilileri açıklama yaparak saldırıyı kınarken, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Sn. İsmail Güler de, Şehitkamil Belediyesi Meclis Toplantısındaki yaşanan olayı "Bu zihniyet halkın iradesini demokrasiyle bağdaşmayacak eylem ve söylemlerle  gasp etmeye çalışıyor" notuyla paylaşarak kınadı.

Başkan Güler, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 01 Nisan 2024 tarihi itibariyle, seçilmesinin üzerinden altı ay geçmiş olan yeni CHP yönetimi, beş ayda Şehitkamil’imize hiçbir somut çalışma sunamamıştır. Skandallardan, usulsüzlüklerden ve aziz Şehitkamil halkına verdiği sözleri tutamamaktan başka hiç bir icraatı olmamıştır. Sözde Hak ve Adalet havarisi kesilen CHP’li Meclis Üyeleri’nin; Şehitkamil Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı Meclis Toplantısı 2. Oturumunda AK Partili Meclis Üyelerine yönelik ve demokrasiye aykırı çirkin saldırıları sadece bir fiili tabloyu değil, bizlere bir zihniyeti göstermiştir. Yaşanan bu olay Şehitkamil yerel yönetiminde kara bir leke olarak tarihe geçecektir. Mecliste gerginlik çıkararak ve şiddete başvurarak yaşanan olaylar tamamen planlı bir şekilde hazırlanmıştır. Yapılan bu saldırı Belediye Meclisine ve hemşehrilerimizin iradesine yapılmış çirkin bir harekettir. Bu zihniyet halkın iradesini şiddetle  gasp etmeye çalışıyor. Bizler AK Parti olarak böyle bir hukuksuzluğa asla müsaade edemeyiz. Halkın iradesini, şiddetle baskı altına alamayacaklarını buradan kendilerine bildirmek istiyorum. Şiddete cevaz veren, cesaret veren, şiddeti egemen kılan, meclisimizin manevi varlığını zedeleyen bu anlayışı telin ediyorum! Şehitkamil ilçemize ve Gaziantep’e en iyi şekilde hizmet etmek üzere toplanan istişare ve karar alma mekanizması olan meclislerimizin, bu tarz utanç verici olaylara şahit olmasından dolayı duyduğum üzüntüyü ifade ediyor, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı ve Teşkilatı olarak, Şehitkamil Belediyesi AK Parti Grup Başkanımız Sn. Mehmet Haz’ın ve tüm meclis üyelerimizin yanında olduğumuzu ifade ediyor, bir daha meclise yakışmayacak bu çirkin görüntülerin yaşanmamasını temenni ediyorum.

 

 
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı, Şehitkamil halkının desteğini bekliyor.

8 ay önce
AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı kesinleşti

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı kesinleşti

Türkiye Yerel Seçimleri için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçim öncesi Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti'nin birçok il için belediye başkan adayını duyurdu. Gaziantep Belediye Başkan adayı ise 15 Ocak'ta açıklanacak.

8 ay önce
ÖZKALALI'DAN 10 OCAK MESAJI

ÖZKALALI'DAN 10 OCAK MESAJI

Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

8 ay önce