Arama

Gaziantepli o isim Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi oldu

Gaziantepli Durdu Başkuş Yeniden Refah Partisi'nin Gençlik Merkez Karar Yürütme Kurulunda ve Adıyaman sorumlusu oldu...

09/10/2024 17:13 | Son Güncelleme : 12/04/2025 18:27 | Müslüm OKATAN


Gaziantepli o isim Yeniden Refah Partisi  MKYK üyesi oldu

Yeniden Refah Partisi Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Gençlik (MKYK) Üyeligine ve aynı zamanda  Adıyaman sorumluluğuna  önceki dönem  Gaziantep İl Yönetim Mali işler Başkanı Vekili Durdu Başkuş, atandı.

Photoroom-20241009_182318 (1)-i6706b9e30e758.png

Yeniden Refah Partisi  Merkez Karar Yürütme Kurulu listesi açıklanmasından sonra Gaziantep'te iş dünyasının sevilen ismi  Durdu Başkuş, Yeniden Refah Partisi Gençlik  (MKYK) Üyeligine ve aynı zamanda  Adıyaman sorumluluğuna atandı. Başkuş'un bu ataması parti içinde olumlu karşılandı. 

IMG-20241009-WA0022-i6706b9f91f281.jpg

İş dünyasındaki başarısıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Durdu Başkuş, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Gençlik kollar  genel başkanı Melih Güner 'in isteğiyle Yeniden Refah Partisi Gençlik  (MKYK) Üyeligine ve aynı zamanda  Adıyaman sorumluluğuna getirilmesi partililer tarafından olumlu karşılandı.

HABER MÜSLÜM OKATAN/ GAZİANTEP 

 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

CHP PM Üyesi Ertürk'den Sert Tepki: Umut Yılmaz'a oy veren 138 Bin kişi dolandırılmıştır

CHP PM Üyesi Ertürk'den Sert Tepki: Umut Yılmaz'a oy veren 138 Bin kişi dolandırılmıştır

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın CHP’den istifa etmesinin ardından CHP kanadından yapılan açıklamalar devam ediyor CHP Parti Meclis Üyesi Ali Abbas Ertürk, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Gaziantep Milletvekilleri Melih Meriç ve Hasan Öztürkmen ile Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu tarafından il başkanlığında basın toplantısı düzenlendi.

2 gün önce