Arama

Gaziantepspor Sezon Öncesi Yemekte Buluştu

12/09/2024 08:04 | Son Güncelleme : 19/09/2024 16:21 | Müslüm OKATAN


Gaziantepspor Sezon Öncesi Yemekte Buluştu

 

Gaziantep'in gözbebeği olan ve 55 yıllık geçmişe sahip olan Gaziantepspor, uzun yıllar sonra yeniden yeşil sahalara indi ve  yeni sezon öncesi yemekte bir araya geldi.

Yıllar sonra kabuğundan yeniden doğan Gaziantepspor, 2024-2025 sezonunda Süper Amatör kümede  şampiyonluk mücadelesi verecek olan  Gaziantepspor sezon öncesi Başkan Mutlu Özpineci, ÿönetim kurulu, teknik ekibi, futbolcular ve basın mensupları yönetim kurulu üyesi  Mehmet Ali Karaca, ev sahipliğinde bir araya geldi.

Yemek öncesinde tüm futbolcularla birebir ilgilenen Başkan  Mutlu Özpineci ve Gaziantepspor  yönetimi hatıra fotoğrafı çektirdi, yeni sezon öncesi şampiyonluk sözü verdi. Yaptığı transferlerle dikkatleri üstüne çeken  Gaziantepspor, yeni sezon öncesinde kurduğu kadro ile adından sıkça söz ettirdi. Başkan Mutlu Özpineci, yönetim, futbolcular ve basın mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada yeni sezonda umutlu olduklarını belirtti.

Başkan Mutlu Özpineci; “Heyecan ve umut olmadan hiçbir şey olmuyor. Bizler de bu akşam sezon öncesinde moral yemeğinde bir araya gelmek istedik. Şunu hatırlatmak isterim ki, huzurlu ve güvenli bir aile ortamı içinde başarı için her zamankinden daha fazla yardımlaşmaya, birbirimize destek olmaya ihtiyacımız var” dedi.

AddText_09-12-11.09.44-i66e2a1dddbf93.jpg

Başkan Özpineci; “ümit ediyorum bu adımı hep birlikte atacağız ve daha da güçlenerek bu kulübü hak ettiği yere taşıyacağı inanıyorum ki  sezon sonunda şampiyonluk Gaziantepspor’a çok yakışacak. Gurur duyacağımız bir takım oluştu. Yolun sonunun şampiyonluk olacağına inanıyoruz.  Bu sene şampiyon olacağımıza bütün kalbimle inanıyorum. Emeği geçen yönetimimize, teknik ekibimize ve futbolcu kardeşlerimize hem teşekkür ediyor hem de başarılar diliyorum” dedi.
Futbolcular, yemek sonrasında keyifli vakit geçirerek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

AddText_09-12-11.12.17-i66e2a26f48c5f.jpg

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

GAZİANTEP F.K ASLANA DİRENEMEDİ 2-1

GAZİANTEP F.K ASLANA DİRENEMEDİ 2-1

Gaziantep Futbol Kulübü, Galatasaray karşısında deplasmanda 0-1 öne geçtiği maçta sonunu getiremeyerek Aslan karşısında 2-1 yenik ayrıldı.

7 ay önce