Arama

Gaziantepspor Tesislerine Mahkemeden Yine Red Çıktı

Gaziantepspor'un tesisleri olan Celal Doğan Tesisleri'nin yeri için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan imar planı üçüncü kez iptal edildi.

09/09/2024 11:42 | Son Güncelleme : 19/09/2024 02:02 | Müslüm OKATAN


Gaziantepspor Tesislerine Mahkemeden Yine Red Çıktı

Gaziantepspor'un tesisleri olan Celal Doğan Tesisleri'nin yeri imara açılmasına rağmen üçüncü kez iptal edildi. Bilirkişi raporu sonrasında tesislerin yeri için hazırlanan imar planı yine iptal oldu. Buranın spor tesisi olarak kalması mahkeme tarafından kararlaştırılırken yeni imar planı bilirkişi raporu sonrasında iptal edildi. Mahkeme kararı açıklanırken Gaziantepspor'un tesisleri olan bu yerin yıkılmasına rağmen imara açılamaması dikkat çekiyor. Bu sezon Amatör kümede sahalara inecek olan Gaziantepspor'un himayesinde olan Celal Doğan Tesisleri'nin yerinin ne olacağı merak edilmeye başlandı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve Mahkeme tarafından üçüncü kez iptal edilen imar planının nasıl olacağı tartışma konusu oldu. 

 

Gazi Şehrimizin önemli değerlerinden Celal Doğan Tesisleri hakkında, büyükşehir belediyesinin hukuksuz imar planına karşı, Gaziantepspor Başkanı MUTLU ÖZPİNECİ önderliğinde, şehrimizin efsane meclis üyesi Beyhan KÜLEKÇİ tarafından  açılan iptal davası ile alınan bilirkişi raporu, hukuksuz imar planını üçüncü kez tescilledi. Hayat boyu hukuksuzluklarla mücadele eden kıymetli meclis üyesinin mücadelesi vefatından sonra da kararlılıkla yürütülmeye devam ediyor. Gazi Şehrimizi rant cenneti haline getirmeme mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğiz. Celal Doğan Tesisleri Gaziantepsporundur, Gaziantepspor Gaziantep'tir. Bu vesile ile rahmetli meclis üyemizi anıyor, şehrimiz adına mücadelelerini unutturmayacağımıza dair söz veriyoruz.

Celal Doğan Tesisleri11-i66deda6ea5518.jpg

Celal Doğan Tesisleri13-i66deda91d7703.jpg

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı, Şehitkamil halkının desteğini bekliyor.

8 ay önce