Arama

GİMDER BAŞKANI SABAH’TAN VALİ ÇEBER’E ZİYARET

05/06/2024 14:04 | Son Güncelleme : 27/07/2024 08:04 | Müslüm OKATAN


GİMDER BAŞKANI SABAH’TAN VALİ ÇEBER’E ZİYARET

 

TAKIM İYİ YÖNETİLMELİ

Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah, Gaziantep Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti. 

GAZİANTEPLİLERİN GÖNLÜNDE TAHT KURDU

Gaziantep’e atandığı günden beri gece gündüz demeden çalışan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gazianteplilerin gönlünde adeta taht kurdu. Makamında her gün ziyaretçilerini ağırlamaya devam eden Vali Çeber, bugün ise Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah’ı ağırladı. 

VALİ ÇEBER: ‘’ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK’’

GİMDER Başkanı Ökkeş Sabah’a önemli açıklamalarda bulunan Vali Kemal Çeber, Gaziantep için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız dedi. Gaziantep FK’nın Süper Lig’deki durumunu değerlendiren Vali Çeber takım için ne gerekiyorsa yaptıklarını belirtti. Çeber, ‘’ Gaziantep FK’nın düşmemesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştık ve takımı ligde tutmayı başardık. Bu şehir üstüne düşeni yaptı fazlasıyla yaptı. Önümüzdeki sezonda inşallah takımımız daha iyi yerlerde olur. Şimdi en büyük görev Gaziantep FK Başkanına ve takıma düşüyor.’’dedi. 

BAŞKAN SABAH, ‘’BU ŞEHİR HEPİMİZİN’’

Gaziantep hepimizin şehri olduğunu ifade eden GİMDER Başkanı Sabah, bu şehir için ne gerekiyorsa biz de yapmaya hazırız dedi. Sabah, ‘’ Gaziantep FK bizim için çok önemli. Bu sene biraz zor bir süreç geçirmiş olsak da takımı ligde tutmaya başardık hep beraber. İnanıyoruz ki bu takım daha yerlere gelecek. Sayın Valimiz Kemal Çeber’in de misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Hakan Fidan'dan Brüksel'de diplomasi trafiği!

Hakan Fidan'dan Brüksel'de diplomasi trafiği!

Bakan Hakan Fidan, Brüksel'de bugün yapılacak olan NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı öncesinde NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile bir araya geldi.

7 ay önce
Antalyalının yazı bitmiyor! Kasım ayında sörf yaptılar

Antalyalının yazı bitmiyor! Kasım ayında sörf yaptılar

Antalya’nın Alanya ilçesinde sahile inen bir grup, 24 derece sıcaklığındaki denizde 6 saat boyunca sörf yaparak denizin tadını çıkardı.

7 ay önce
'Emniyetle Engelsiz Yarınlar Projesi'yle engellilerin yüzü güldü

'Emniyetle Engelsiz Yarınlar Projesi'yle engellilerin yüzü güldü

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesinin projesi kapsamında hayırsever desteğiyle 150 engelliye akülü araç hediye edildi.

7 ay önce