İsmail Güler’den CHP’lilere SERT TEPKİ
AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Uğur'un sözlerinin çarpıtıldığını belirtti.
14/09/2024 07:20 | Son Güncelleme : 12/04/2025 16:18
| Müslüm OKATAN

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Meclis Toplantısı’nda GBB Başkan Vekili Halil Uğur’un 2024-2025 eğitim öğretim yılıyla ilgili yaptığı açıklamaların yanlış yansıtıldığını belirtti. Uğur’un, geçmiş dönemlerdeki eksikliklerin giderilmesine dair açıklamaları, bazı çevrelerce 1920’li ve 1930’lu yıllarla ilişkilendirilerek çarpıtıldı.
SADECE BİRKAÇ KİŞİNİN SİYASİ ŞOV YAPMA ÇABASIDIR
Güler, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “GBB Başkan Vekilimiz Halil Uğur’un açıklamaları, 20-30 yıl öncesine ait eksikliklerin ve tahribatların giderilmesi üzerineydi. Ancak bu sözler, kasıtlı bir şekilde 1920’li ve 1930’lu yıllarla ilişkilendirilmeye çalışılmakta ve Atatürk’ün dönemine çekilerek algı yaratılmaktadır. Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, toplumsal değerlerimizin en önemli figürüdür. Bu yüzden, Atatürk’e saygımızı sorgulamak, sadece birkaç kişinin siyasi şov yapma çabasıdır.”
HALİL UĞUR BAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ
Güler, CHP'li yöneticilerin Uğur'un sözlerini Atatürk’e bağlama çabalarını “şark kurnazlığı” olarak nitelendirirken, “Sözde birkaç CHP'linin Atatürk hassasiyetini siyasi bir araç olarak kullanma çabası, sadece şahsi menfaat temin etmeye yönelik bir hareketten ibarettir. AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı ve teşkilat olarak, Halil Uğur Başkanımızın arkasındayız ve kamuoyunun bu şekilde yanlış yönlendirilmesine izin vermeyeceğimizi belirtmek isterim” dedi.






Bunlar da ilginizi çekebilir
CHP PM Üyesi Ertürk'den Sert Tepki: Umut Yılmaz'a oy veren 138 Bin kişi dolandırılmıştır
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın CHP’den istifa etmesinin ardından CHP kanadından yapılan açıklamalar devam ediyor CHP Parti Meclis Üyesi Ali Abbas Ertürk, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Gaziantep Milletvekilleri Melih Meriç ve Hasan Öztürkmen ile Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu tarafından il başkanlığında basın toplantısı düzenlendi.
2 gün önce