Arama

Katmerci; Tepki Topluyor....

Gaziantep Lokantacılar Kebapçılar Pastacılar Tatlıcılar Baklavacılar ve Kafeteryacılar Esnaf ve Sanatkarları Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdulkadir Katmerci açıklamlarıyla gündem olmaya devam ediyor.

05/06/2024 10:34 | Son Güncelleme : 27/07/2024 03:19 | Müslüm OKATAN


Katmerci; Tepki Topluyor....
Bayram tatilini Gaziantep’te geçirecek olan misafirlerin mağduriyet yaşamaması adına bayram süresi boyunca işletmelerin bazılarının açık olacağını söyleyen M. Abdulkadir Katmerci‘ye fiyatlar ve gramaj üzerinden tepkiler geldi.
Tepkilerini dile getiren vatandaşlar, M. Abdulkadir Katmerci‘nin açık lokantaları paylaşacağına fiyatları ve gramajları kontrol etmesi gerektiğini söyledi.
Artan fiyatların ve düşürülen gramajların Gaziantep gastronomisine zarar verdiğini ifade eden vatandaşlar, Gaziantep Lokantacılar Kebapçılar Pastacılar Tatlıcılar Baklavacılar ve Kafeteryacılar Esnaf ve Sanatkarları Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdulkadir Katmerci’nin bu sorunlara yoğunlaşmasını istedi.
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Bruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek

Bruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek

Manchester United'ın Portekizli orta saha oyuncusu Bruno Fernandes, Galatasaray maçı öncesi konuştu.

7 ay önce
MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı, Şehitkamil halkının desteğini bekliyor.

6 ay önce