Arama

Şehitkamil'de ruhsat skandalı...

16/08/2024 20:05 | Son Güncelleme : 16/09/2024 20:28 | Müslüm OKATAN


Şehitkamil'de ruhsat skandalı...

Şehitkamil'de ruhsat skandalı...

 

Şehitkamil Belediyesi'nin bugün gerçekleştirdiği  Gaziantep Üniversitesi içerisindeki kaçak yapıların mühürlenmesi olayının ardından skandal çıktı. Şehitkamil Belediyesi'nin ruhsatsız diye mühürlediği kaçak yapılar için 17 gün önce ruhsat verdiği ortaya çıktı. E-51156386-754-170202 nolu ruhsatın ortaya çıkması, Umut Yılmaz'ın mühürleme şovunu skandala dönüştürdü.

 

Şehitkamil Belediyesi yeni bir skandalla çalkalanıyor. Şehitkamil Belediyesi, bugün Gaziantep Üniversitesi içerisindeki kaçak yapıları mühürlerken, mühürlenen binalara 17 gün önce ruhsat verildiği ortaya çıktı.

Umut Yılmaz kendisi mühürledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, bugün zabıta ekipleri ile birlikte bizzat kendisi Gaziantep Üniversitesi'ne giderek kaçak olduğu iddia edilen 5 adet sosyal tesisi mühürledi. 

20240816_225810-i66bfb0bba3c5b.jpg

Mühürlemenin ardında skandal çıktı

Şehitkamil Belediyesi kaçak olduğu iddia edilen yapıları mühürlese de, kısa süre sonra mühürleme olayı adeta skandala dönüştü. Şehitkamil Belediyesi'nin mühürlenen yerlere  17 gün önce ruhsat verdiği ortaya çıktı. Umut Yılmaz'ın, 31 Temmuz'da ruhsat verilen sosyal tesisleri 17 gün sonra şov yaparak mühürlemesi skandala neden oldu. 

 

31 Temmuz'da ruhsat verildi

Şehitkamil Belediyesi, 31 Temmuz'da E-51156386-754-170202 nolu belge ile söz konusu yapılara ruhsat verdi. Ancak, ne olduysa ondan sonra yaşandı ve belediye verdiği ruhsatı sebepsiz yere iptal etti. Ardından da Umut Yılmaz bizzat kendisi gezdirmek GAÜN'deki sosyal tesisleri mühürledi ve şov yapmak istedi. Ancak, ruhsatın belgesi ortaya çıkınca şovu skandala dönüştü. 

Mühürlenen yerde hasta yakınları kalıyor

Öte yandan Şehitkamil Belediyesi tarafından mühürlenen sosyal tesislerde, geçen yıl depremde mağdur olan vatandaşların konakladığı, daha sonra da Tıp Fakültesi müştemilatı içerisinde çevre illerden gelen hasta yakınlarının konakladığı öğrenildi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı, Şehitkamil halkının desteğini bekliyor.

8 ay önce