ŞEHİTKAMİL MECLİSİ İLGİNÇ GELİŞMELERE SAHNE OLUYOR! CHP'LİLER, CHP'LİLERİN KOMİSYON ÜYELİĞİNDEN DÜŞÜRÜLMESİNİ İSTEDİ; AK PARTİLİLER "OLMAZ" DEDİ!
08/01/2025 14:02 | Son Güncelleme : 23/01/2025 21:38
| Müslüm OKATAN
![ŞEHİTKAMİL MECLİSİ İLGİNÇ GELİŞMELERE SAHNE OLUYOR! CHP'LİLER, CHP'LİLERİN KOMİSYON ÜYELİĞİNDEN DÜŞÜRÜLMESİNİ İSTEDİ; AK PARTİLİLER "OLMAZ" DEDİ!](https://gaziantepsonnokta.com/uploads/thumbnails/IMG-20250108-WA0084-i677e8596214ef-1000x563.jpg)
SEÇİLMİŞ KOMİSYON ÜYELERİ GÖRENDEN ALINABİLİR Mİ?
Şehitkamil Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci birleşimi hayli gergin ve ilginç gelişmelere sahne oluyor.
CHP’LİLER CHP’LİLERİN GÖREVDEN ALINMASINI İSTEDİ, AKP’LİLER HAYIR DEDİ!
Bugün saat 16.00’da başlayan meclis toplantısında Şehitkamil Belediyedi CHP Grup Başkanvekili Mehmet Sucu, geçtiğimiz meclis toplantısında Denetim Komisyonu Üyesi seçilen CHP’li Ersin Atar ve Didem Dinleyici’nin Denetim Komisyonu Üyeliği’nden düşürülmesi için önerge verdi. Daha ilginci ise, Şehitkamil Belediyesi’nin AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Haz ise Atar ve Dinleyici’nin mecliste yapılan seçim ile bu göreve geldiklerini ve bu seçimi sonucunun iptal edilmesinin, Atar ve Dinleyici’nin komisyon üyeliklerinden düşürülemeyeceğini ifade etti.
GELİŞMELER MERAK KONUSU
Şehitkamil Belediye Meclisi’nde oturuma 5 dakika ara verildi. Gelişmeler merakla bekleniyor.
![](https://gaziantepsonnokta.com/themes/octonews/assets/img/reactions/like.png)
![](https://gaziantepsonnokta.com/themes/octonews/assets/img/reactions/love.png)
![](https://gaziantepsonnokta.com/themes/octonews/assets/img/reactions/funny.png)
![](https://gaziantepsonnokta.com/themes/octonews/assets/img/reactions/dislike.png)
![](https://gaziantepsonnokta.com/themes/octonews/assets/img/reactions/sad.png)
![](https://gaziantepsonnokta.com/themes/octonews/assets/img/reactions/angry.png)
Bunlar da ilginizi çekebilir
İsmail Güler’den Umut Yılmaz’a JET YANIT
12 saat önceSON DAKİKA! Ümit Özdağ Tutuklandı
2 gün önceErsin Atar'dan Yanıltıcı Haberler İçin Uyarı "Mahkeme Süreci Henüz Bitmedi!"
CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ersin Atar, sosyal medyada hakkında çıkan yanıltıcı haberlere sert tepki gösterdi. Şehitkamil Belediyesi aleyhine açtığı davanın hala devam ettiğini belirten Atar, kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına önemli açıklamalarda bulundu.
2 gün önce