Arama

YRP Genişletilmiş İl Divan Toplantısına Büyük İlgi

Gaziantep Yeniden Refah partisi il başkanı Sedat Yıldız'ın önderliğinde genişletilmiş il divan toplantısı büyük bir coşkuya sahne oldu

03/09/2024 11:12 | Son Güncelleme : 16/09/2024 18:53 | Müslüm OKATAN


YRP Genişletilmiş İl Divan Toplantısına  Büyük İlgi

 

Yapılan toplantıda  YRP Kocaeli Milletvekili ve Genel Başkan yardımcısı Mehmet Aşıla'nın katılımıyla, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Şükrü Yılmaz, Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız, Belediye Başkanları,ve İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ve üyeleriyle birlikte gerçekleşti. Şehitkamil Sanat Merkezinde yapılan toplantıya  buyük bir katılım vardı.  

Photo_1725361123085-i66d6ef8f22e5c.jpg

SEDAT YILDIZ, HEDEFİMİZ YÜKSEK

Gaziantep'te ve Türkiye'de üye sayımızı ikiye katladık diyen Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız,açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi. Hedefimiz  Türkiye genelinde 550 bini geçen üye sayımızı en kısa sürede 1 milyona taşıyacağız. Gaziantep'te 17 bini aşkın üye sayımızı 50 binlere çıkarıp var gücümüzle çalışarak Yeniden Refah Partimizi daha ileri seviyeye taşıyacağız dedi.

IMG-20240903-WA0005-i66d6efa437b99.jpg

 

AŞILA, BİZLERİ BÜTÜN VARLIKLARDAN AYIRAN BİR ÖZELLİK VAR

Şu anda geldiğimiz noktada ekonomik olarak neler çekiyoruz işsiz kaldık sanayimiz tarımımız hayvancılığımız neden yok niye manevi değerlerimiz elimizden gitti diyen YRP Kocaeli Milletvekili ve Genel Başkan yardımcısı Mehmet Aşıla, konuşmasında şu şu ifadelere yer verdi. Aşıla, Niye bölgemizde ülkemizde İslam aleminde ve dünyadaki bütün mazlum ülkelerde kan var gözyaşı var felaketler ardı ardına kesilmiyor. Merhum Erbakan hocamızın ifadesi ile bunların çözümünü bulmak için Siyonizm mikrobunu mutlak surette bilmeniz gerekirdi Cenab-ı Allah mülk suresinde ne buyuruyor? Allah ölümü ve hayatı yarattı bizi imtihan ediyor da kainatta bir sürü yaratık var onları neden imtihan etmiyor? Hz Adem'in sırtını sıvazlayıp o mis gibi kokulara büründürdü Ceylan'ı niye imtihan etmiyor da sadece bizi imtihan ediyor. Çünkü bütün varlıklardan ayıran bize bir özellik verdi akıl denen nimeti bahşetti. Peki bu doğruyla yanlışı, İyi ve kötüyü, Güzel ve çirkini faydalıyla zararlılığı, zulümle adaletli ayırt etme özelliği verdi. Eğer Erbakan hocamız Almanya'da kalsaydı belki daha büyük buluşlara imza atardı Nobel ödülleri alırdı belki de dünyanın en zengin adamı olurdu ama Kıbrıs'ı fethedemezdi. Kıbrıs'ı fethettikten sonra Amerikan ambargosuna karşılık incirliğe el koyamazdı incirliğe el koyduktan sonra Amerika'ya kafa tutmak lafla olmaz diye ağır Sanayi hamlesini başlatıp ülkenin dört bir yanını fabrikalarla donatamazdı dedi.

whatsapp-image-2024-09-01-at-1725355769 (2)-i66d6efb3ce304.webp

Program sonunda Türkiye Genelinde üyelik çalışmalarında sıralamaya giren Gaziantep'in 9 ilçe başkanına plaket takdimi yapıldı.

IMG-20240903-WA0010-i66d6efcbeca71.jpg

 

 

 

 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı, Şehitkamil halkının desteğini bekliyor.

8 ay önce
AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı kesinleşti

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı kesinleşti

Türkiye Yerel Seçimleri için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçim öncesi Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti'nin birçok il için belediye başkan adayını duyurdu. Gaziantep Belediye Başkan adayı ise 15 Ocak'ta açıklanacak.

8 ay önce
ÖZKALALI'DAN 10 OCAK MESAJI

ÖZKALALI'DAN 10 OCAK MESAJI

Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

8 ay önce