Arama

CHP'DE KRİZ BÜYÜYOR

Atar'dan çok sert açıklama

24/09/2024 15:58 | Son Güncelleme : 18/10/2024 09:20 | Müslüm OKATAN


CHP'DE KRİZ BÜYÜYOR

CHP İl başkanlığı tarafından  ihraç talebiyle disipline sevk edilen Av. Deniz Atar sosyal medya üzerinden sert bir açıklama yaptı. Atar, disipline sevk edildiğini basından öğrendiğini belirterek, bu durumun dedikodu yapanlar için de geçerli olması gerektiğini söyledi.

 

İşte Atar'ın açıklaması

Kıymetli Örgütüm;

 

Bugün itibariyle şahsım hakkında kesin ihraç istemiyle disipline sevk kararı verildiğini üzülerek basında çıkan haberlerden öğrendim. Disipline sevk gerekçesi halen tarafıma bildirilmemiştir. Bildirildiğinde detaylı açıklama tarafımca yapılacaktır. Ancak şu hususu belirtmem gerekir ki;

 

Mevcut yöneticilerde azıcık samimiyet ve hakkaniyet varsa; belediye başkan adayımıza küfreden, meclis üyeliklerini sattığını, kayırmacılıkla atama yaptığını iddia eden, seçim çalışmalarına katılmayan, adayımızla ilgili olumsuz konuşan, dedikodu yapan, seçim kazanıldıktan sonra sosyal medyada belediye başkanımızı doğrudan eleştiren ilçe başkanı, il başkanı, eski il başkanları, mevcut meclis üyeleri hakkında da disiplin işlemleri yapılması gerekirdi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı, Şehitkamil halkının desteğini bekliyor.

9 ay önce
AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı kesinleşti

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı kesinleşti

Türkiye Yerel Seçimleri için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçim öncesi Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti'nin birçok il için belediye başkan adayını duyurdu. Gaziantep Belediye Başkan adayı ise 15 Ocak'ta açıklanacak.

9 ay önce
ÖZKALALI'DAN 10 OCAK MESAJI

ÖZKALALI'DAN 10 OCAK MESAJI

Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

9 ay önce