CHP'DE KRİZ BÜYÜYOR
Atar'dan çok sert açıklama
24/09/2024 15:58 | Son Güncelleme : 02/06/2025 12:30
| Müslüm OKATAN

CHP İl başkanlığı tarafından ihraç talebiyle disipline sevk edilen Av. Deniz Atar sosyal medya üzerinden sert bir açıklama yaptı. Atar, disipline sevk edildiğini basından öğrendiğini belirterek, bu durumun dedikodu yapanlar için de geçerli olması gerektiğini söyledi.
İşte Atar'ın açıklaması
Kıymetli Örgütüm;
Bugün itibariyle şahsım hakkında kesin ihraç istemiyle disipline sevk kararı verildiğini üzülerek basında çıkan haberlerden öğrendim. Disipline sevk gerekçesi halen tarafıma bildirilmemiştir. Bildirildiğinde detaylı açıklama tarafımca yapılacaktır. Ancak şu hususu belirtmem gerekir ki;
Mevcut yöneticilerde azıcık samimiyet ve hakkaniyet varsa; belediye başkan adayımıza küfreden, meclis üyeliklerini sattığını, kayırmacılıkla atama yaptığını iddia eden, seçim çalışmalarına katılmayan, adayımızla ilgili olumsuz konuşan, dedikodu yapan, seçim kazanıldıktan sonra sosyal medyada belediye başkanımızı doğrudan eleştiren ilçe başkanı, il başkanı, eski il başkanları, mevcut meclis üyeleri hakkında da disiplin işlemleri yapılması gerekirdi.






Bunlar da ilginizi çekebilir
İYİ PARTİYE GÜÇLÜ İSİM
3 gün önceGaziantep’te Rekor Nikah ve Tarihi Kına!
Gaziantep, tarihine not düşecek bir düğün törenine ev sahipliği yaptı. AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Sn. İsmail Güler’in oğlu İbrahim Güler ile, şehrin köklü ailelerinden Dilek ve Sami Özger’in kızı Fatma Nur Özger’in düğün merasimi; rekorlarla, ilklerle ve unutulmaz anlarla dolu bir geceye dönüştü.
6 gün önce