Arama

UMUT YILMAZ'DAN ŞOK ÇIKIŞ RESMEN BASINA AYAR VERDİ

26/09/2024 06:53 | Son Güncelleme : 18/10/2024 11:25 | Müslüm OKATAN


UMUT YILMAZ'DAN  ŞOK ÇIKIŞ RESMEN BASINA  AYAR VERDİ

31 Mart yerel seçimlerinde Şehitkamil Belediye Başkanlığını kazanan CHP'li Umut Yılmaz, aradan geçen yaklaşık 6 aydan sonra bir toplantı düzenleyerek basınla bir araya geldi. Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın projelerini ve çalışmalarını anlatması beklenen toplantıda Başkan Yılmaz, basını dizayn etmeye çalıştı. Basını yandaşlık ve iftiralarla suçlayan Yılmaz, kendisi hakkında haber yapan gazetecilere "VİCDANSIZLAR, AHLAKSIZLAR" diye sitem etti.

BASINI SUÇLADI 

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz tarafından Dülük Baba tabiat parkı içerisinde yer alan Göl Cafe'de düzenlenen basın toplantısına basın tarafından yoğun ilgi gösterildi. Sıfır organizasyonun yaşandığı toplantıda, birçok basın çalışanı ya toplantıyı başka odadan takip etmek zorunda bırakıldı ya da ayakta takip etti. Şehitkamil Belediyesi'nin 6 aylık projelerini ve çalışmalarını paylaşması beklenen Umut Yılmaz, toplantıya sert bir giriş yaparak basına ayar vermeye çalıştı. Seçildiği günden bu yana birçok iddia ile Gaziantep gündeminden düşmeyen Başkan Umut Yılmaz, iddialara cevap verme yerine basının kendilerine karşı ayıp ettiğini söyledi.

"Sizin hiç vicdanınız yok mu?"

Uzun süredir gündemden düşmeyen MRF inşaat konusuna da değinen Yılmaz, "Her ay 180 milyon lira para ödüyorum. Ben neden ödüyorum, bize ne gereği var? Belediyenin parasının yarısını bu inşaata ödüyorum. 10 milyon dolar ben, 10 milyon dolar abim, 10 milyon dolar başkan yardımcım, 100 milyon TL il başkanım almış. 30 milyon dolar ne kadar senin haberin var mı? Ayıp ya. 2 milyar 200 milyon lira ödememiz gereken para var iken adam 1,5 katrilyon mu dağıtıyor? Ben mi yaptım bu ihaleyi. Terbiyesiz, saygısız insanlar. Tabi ki bu insanları aramıza sokmam. Sizin hiç vicdanınız yok mu? Bunu yapanlara söylüyorum. Bir insanın namusuna, şerefine, aile onuruna laf atmak bu kadar basit değil" şeklinde ifadeler kullandı.

 

 

 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı, Şehitkamil halkının desteğini bekliyor.

9 ay önce