Arama

ERSİN ATAR DESTEK KARTLARINI GÜNDEME TAŞIDI

05/06/2025 06:37 | Son Güncelleme : 06/06/2025 18:34 | Müslüm OKATAN


ERSİN  ATAR DESTEK KARTLARINI GÜNDEME TAŞIDI

 

 

 

Ersin Atar’dan Zor Sorular

CHP Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Ersin Atar’ın bugünkü Şehitkamil Meclisindeki konuşması şok etkisi yarattı.

Atar, Kurban Bayramı için öngörülen 3.000,00-TL desteğin gündemden çekilmesini ise sert bir şekilde eleştirdi. Atar konuşmasının devamında, Mart ayında yapılan mecliste dar gelirli 12.500 aileye ramazan bayramında 3.000,00 TL nakdi bayram desteğinin meclisten geçmesine ve belediye başkanı Umut Yılmaz’ın sosyal medyadan bu desteği duyurmasına rağmen dağıtılmadığını öne sürdü. Atar’ın bu iddialarına meclisi yöneten başkan yardımcısı Yusuf Açıkgöz cevap vermedi.

Başkan, Yeni Şov Peşinde mi?

Atar, Ramazan bayramında dağıtılmayan yardımın kurban bayramında gerçekleştirileceğini, bunun da sanki yeni bir yardımmış gibi şov malzemesi yapılacağını söyleyerek, “Umut Yılmaz’ın icraatı yok ama şovu çok. Vatandaşı aldatmaktan vazgeçin” dedi.

Yardım Kartları Nerede?

Atar,, belediyenin vatandaşlara dağıtması gereken yardım kartlarının dağıtılmadığını, bu yardım kartlarının belediyede çalışan işçi tarafından zimmetine geçirildiğini, işçinin işten çıkartıldığını, işçiyle ilgili cezai dava açmama karşılığında belediye başkanı Umut Yılmaz’ın abisi Özgür Yılmaz’ın işten çıkarılan işçiden aracılar vasıtasıyla önce 1 milyon, daha sonra 800.000,00-TL istediğini öne sürdü.

 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.