Arama

GİMDER BAŞKANI SABAH’TAN 15 TEMMUZ MESAJI UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ

15/07/2024 09:45 | Son Güncelleme : 08/09/2024 01:16 | Müslüm OKATAN


GİMDER BAŞKANI SABAH’TAN 15 TEMMUZ MESAJI    UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ

GİMDER BAŞKANI SABAH’TAN 15 TEMMUZ MESAJI

 

UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ

Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  

15 Temmuz’u unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını belirten Başkan Sabah, “15 Temmuz hain darbe girişimi, ülkemizin tarihi boyunca yaşadığı en büyük ihanetlerden birisidir. Ülkemizin istiklaline ve istikbaline yapılan bu alçakça saldırıyı unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

Başkan Sabah, Türk milletinin birlik ve beraberliğine kast eden hain terör örgütü tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişimine karşı gösterilen kahramanlık ve mücadeleyi vurgulayarak, şehitlerimizi rahmet ve minnetle andı.

15 Temmuz’un Türkiye için asla unutulmayacak bir zafer olduğunu belirten Sabah, sözlerine şöyle devam etti: ‘’15 Temmuz asla unutulmayacak bir zafer ve destandır. Türk Milleti bir kez daha ecdadının düşman işgaline karşı koyduğu hürriyet aşkı ve mücadele ruhunun asla sönmeyeceğini göstermişlerdir. Allah bir daha bu millete 15 Temmuz gibi bir destan yazdırmasın. 15 Temmuz’da gösterdikleri kahramanlıktan dolayı şehitlerimizi bir kez daha anıyoruz. Canlarını hiç düşünmeden bu vatan için veren şehitlerimizi rahmetle,  şanlı gazilerimizi minnetle anıyoruz.’’  dedi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.