Arama

Ömer Uçar'dan 19 Mayıs mesajı!

19/05/2024 06:24 | Son Güncelleme : 27/07/2024 08:25 | Müslüm OKATAN


Ömer Uçar'dan 19 Mayıs mesajı!
 
 
Yeniden Refah Partisi Şehitkamil Meclis  üyesi Ömer Uçar, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Uçar, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;
 
"19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutladığımız bugün; Türk tarihinin en önemli günlerinden biridir. Türk kurtuluş savaşı'nın başlangıcı olarak ta simgelenen bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün başarı ve değerlerini anıyor.
Mustafa Kemal ATATÜRK, Anadolu'nun emperyalist devletler arasında işgaline karşı ulusal kurtuluş hareketini başlatmak amacıyla 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıktı. Bu mücadele sonunda Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasına ve Türk halkının bağımsızlığına kavuşmasına
kadar devam etti.
19 Mayıs Türk halkının bağımsızlık mücadelesindeki cesaretini ve kararlılığını onurlandırmanın yanı sıra, ulusun kimliğinin ayrılmaz bir parçası olan gençliğe verilen önemi göstermektedir. ATATÜRK'ün bize ve gençlerimize armağan ettiği bu günde Türk Ulusunun zorluklar karşısında göstermiş olduğu birlikteliğin, kararlılığın ve dayanıklılığın önemini de hatırlatmak isterim.
19 Mayıs, Türk ortak tarihinin değerlerini kutlamak, barış refah ve ilerleme dolu bir geleceğe bakmak için bir araya gelme günüdür.19 Mayıs ATATÜRK'ün mirasını onurlandırma Türk gençliğinen ise, onun güçlü ve mürrefah bir ulus kurma mirasını sürdürme konusunda ilham verme günüdür.Hem bir sporcu olarak hemde büyük mücadelelerle kazanılan ülkemizin refahı için canla başla çalışan bir bireyi olarak, tüm Türk milletinin ve geleceğimizin teminatı olangençlerimizin 19 Mayıs ATATÜRK'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.''dedi
Kırmızı ve Mavi Sade 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Instagram Hikayesi_20240519_092330_0000-i66499b9743927.jpg
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Gaziantep'te MHP'de Adaylar Açıklandı

Gaziantep'te MHP'de Adaylar Açıklandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep'te Araban, Oğuzeli ve Karkamış Belediye Başkan adayları belli oldu.

6 ay önce