Arama

Şen, şehrimiz için yola çıktık

21/02/2024 16:31 | Son Güncelleme : 27/07/2024 03:42 | Müslüm OKATAN


Şen, şehrimiz için yola çıktık

J

 

Yeniden Refah Partisi Nizip Belediye Meclis Üyesi Adayı Bekir ŞEN, meclis üyesi adaylığı ile ilgili basın açıklamasında bulundu. Şen, Doktoroğlu liderliğinde amaçlarının şehirde yaşayan herkese ayrım yapmadan hizmet yapmak olduğun söyleyen Gazeteci Şen şunları söyledi; 

 

Çok kıymetli dostlarım,

 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Nizip Belediye Başkan Adayımız Sn. Mustafa Doktoroğlu ile birlikte çalışmak için 2023 yılının son çeyreğinde karar almıştım. Şahsım, ailem, dostlarım, arkadaşlarım ve siyasi yol arkadaşlarımla birlikte istişare ederek ilçemize ve halkımıza hayırlı hizmetlere vesile olmak için belediye meclis üyesi adaylığımızı dün itibarıyla ilçe seçim kurulu tarafından onaylanmıştır.

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayımız Sn. Mustafa Doktoroğlu ve çalışma ekibiyle birlikte doğup-büyüdüğüm şehre kısmet olursa yapacağımız projelerle şeffaf ve ahlaklı belediyeciliği inşallah tanıtacağız. Hiçbir hemşehrimizi kutuplaştırmadan, partili-partisiz ayrımı yapmadan kucaklayacağız. Nizip’te istişare kültürüne özen gösterip ortak akılla kararları alacağız. Çocuklarımız, gençlerimiz, bacılarımız, yaşlılarımız, köylülerimiz, işçilerimiz, memurlarımız, engellilerimiz, yetimlerimiz, emeklilerimiz, esnaflarımız, çiftçilerimiz muhtarlarımız, STK’larımız, odalarımız ve tüm yurttaşlarımla el ele verip bu şehrin daha iyi gelişmesi için var gücümüzle çalışacağız.

Çıktığımız bu kutlu davada hayırlı hizmetler için Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Saygılarımla…

Bekir ŞEN

YRP Nizip Belediye Meclis Üyesi Adayı

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Gaziantep'te MHP'de Adaylar Açıklandı

Gaziantep'te MHP'de Adaylar Açıklandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep'te Araban, Oğuzeli ve Karkamış Belediye Başkan adayları belli oldu.

6 ay önce