ÜNLÜLERE YÖNELİK UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA YENİ GELİŞME: 3 İSİM İÇİN TUTUKLAMA TALEBİ
19/09/2026 17:05 | Son Güncelleme : 19/09/2026 19:03
| Müslüm OKATAN
ÜNLÜLERE YÖNELİK UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA YENİ GELİŞME: 3 İSİM İÇİN TUTUKLAMA TALEBİ
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen iki ayrı soruşturma kapsamında ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu toplam 24 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Düzenlenen operasyonlarda 21 şüpheli gözaltına alınırken, işlemlerin ardından 10 kişi serbest bırakıldı.
3 ŞÜPHELİ İÇİN TUTUKLAMA TALEBİ
Uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen ilk soruşturma kapsamında gözaltına alınan 15 şüpheliden 5'i adliyeye sevk edildi.
Savcılıkta işlemleri tamamlanan Sayat Zurnacı, Aytaç Kart ve Muhammet Kahyaoğlu, tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.
Nilperi Şahinkaya ve Hasan Şaş hakkında ise adli kontrol talebinde bulunuldu.
10 ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI
Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından Aras Bulut İynemli, Sefo, Melis Sezen, Hande Demir, Melis İşiten, Yeşim Yeşilçimen, Anıl Durmuş, Yağız Sabuncuoğlu, Aydan Osmanoğlu ve Melisa Şenolsun serbest bırakıldı.
Oyuncu Afra Saraçoğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iş seyahati nedeniyle yurt dışında olduğunu ve en kısa sürede Türkiye'ye dönerek ifade vereceğini belirtti.
İKİNCİ SORUŞTURMADA 6 KİŞİNİN GÖZALTI SÜRESİ UZATILDI
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü ikinci soruşturma kapsamında ise uyuşturucu madde kullanma ve temini, fuhuşa aracılık etme, şantaj ve özel hayatın gizliliğini ihlal suçlamaları kapsamında 6 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti.
Operasyonda Volkan Akçıray, Zeynep Akçıray, Eda Güzelcik, Sezer Çakır, Hazal Filiz Küçükköse ve Yeliz Tuba Yasa gözaltına alındı.
Bu 6 kişinin gözaltı sürelerinin uzatıldığı öğrenildi.
Soruşturma kapsamında adli süreç devam ediyor.
Kaynak Mynet
