Arama

Yavuzeli’nin sevilen ve sayılan ismi Ahmet Çakmak, İYİ Parti Yavuzeli İlçe Başkanı oluyor.

07/10/2025 12:35 | Son Güncelleme : 19/11/2025 11:20 | Müslüm OKATAN


Yavuzeli’nin sevilen ve sayılan ismi Ahmet Çakmak, İYİ Parti Yavuzeli İlçe Başkanı oluyor.

 

İYİ Parti’de Kongre Heyecanı: “İYİ Parti Bu Ülkenin Bel Kemiğidir”

Yavuzeli siyasetinde yeniden hareketli günler yaşanıyor. Uzun bir aradan sonra siyasete geri dönen, Çakmakoğlu İnşaat’ın sahibi, Yavuzeli’nin sevilen ve sayılan ismi iş insanı Ahmet Çakmak, İYİ Parti Yavuzeli İlçe Başkanlığı için kolları sıvadı.

Yİ Parti Gaziantep İl Başkanı Şerif Başkülekçi’nin desteğiyle aday gösterilen Çakmak, ilçede tek listeyle kongreye gidiyor.

Çakmak, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:“Yavuzeli’nde ve İYİ Parti’de hak ettiği hizmeti en iyi şekilde sunacağım. Cumartesi günü gerçekleşecek kongremize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. İYİ Parti bu ülkenin bel kemiğidir. Bu partinin bir neferi olmaktan gurur duyuyorum. Bana güvenen ve destek veren İYİ Parti İl Başkanımız Şerif Başkülekçi’ye teşekkür ediyorum.”

 IMG-20251007-WA0056-i68e5100c517c6.jpg

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Hasan Öztürkmen: Gazianteplinin kredi kartı ve banka kredisi borcu rekor kırdı

Hasan Öztürkmen: Gazianteplinin kredi kartı ve banka kredisi borcu rekor kırdı

Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi verilerine göre, 2025’in ilk dokuz ayında kredi veya kredi kartı borcu nedeniyle yasal takibe düşen kişi sayısı geçen yıla göre yüzde 19 artışla rekor seviyelere ulaştı.

4 gün önce