Arama

SELAMİ DEMİRKOL, SAHADA VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLİYOR

18/02/2024 05:04 | Son Güncelleme : 27/07/2024 08:24 | Müslüm OKATAN


SELAMİ DEMİRKOL, SAHADA VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLİYOR

ÖZEL. HABER MÜSLÜM OKATAN / GAZİANTEP

 

 İYİ Parti Şehitkamil Belediye başkan Adayı Selami Demirkol,  Şehitkamil halkıyla buluşmaya devam ediyor. Halkın sevgisini kazanan Demirkol'un gittiği yerde  sıkılmadık el ve selam vermediği vatandaşın kalmadığı gözlendi. Esnaf ve vatandaşlar, Selami Demirkol 'un belediye başkan adaylığını olumlu bir şekilde değerlendirdi. Ziyaret sırasında halkın sorularını samimiyetle yanıtlayan Demirkol, projelerini de detaylı bir şekilde anlattı. Halkın beklenti ve taleplerine duyarlılık gösteren Demirkol,Şehirkamil'İn sorunlarına çözüm getirecek projelerle ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

AddText_02-18-08.09.14-i65d191debdb51.jpg

DEMİRKOL SORUNLARI DİNLEYOR ÇÖZÜM ODAKLI PROJELERİNİ ANLATILIYOR

Selami Demirkol, aynı zamanda sahada aktif bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların günlük sorunlarını dinleyerek, beklentilerini ve taleplerini not alıyor. Sahada yapılan bu çalışmalar, Demirkol'un yerel yönetimde halkın nabzını yakından tutmayı ve gerçek ihtiyaçlara odaklanmayı hedeflediğini gösteriyor.

AddText_02-18-08.11.01-i65d1920e9d649.jpg

'SORUNLARI BİLİYORUZ'

İYİ Parti Sehitkamil Belediye başkan Adayı Selami Demirkol, saha çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Halkımızın doğrudan sesini duymak ve anlamak için sahada olmaya devam ediyoruz. Bu süreçte karşılaştığımız sorunları, beklentileri ve önerileri dikkate alarak hazırladığımız projelerimizi vatandaşlarımıza tanıtmak için sabırsızlanıyoruz. Sehitkamil'i daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çıktığımız bu yolda, reçetemiz hazır ve halkımızla birlikte hareket ederek güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

AddText_02-18-08.07.47-i65d19234a26ce.jpg

DEMİRKOL SAHA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

  1. İYİ Parti Şehitkamil Belediye başkanı adayı Selami Demirkol, seçim hazırlıklarını aktif bir şekilde sürdürüyor. Halkın nabzını tutma ve gerçek ihtiyaçlara yönelik çözümler üretme vizyonuyla hareket eden Demirkol, yerel yönetimde halka katılımcı bir anlayış getirmeyi hedefliyor.
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı, Şehitkamil halkının desteğini bekliyor.

6 ay önce
AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı kesinleşti

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı kesinleşti

Türkiye Yerel Seçimleri için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçim öncesi Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti'nin birçok il için belediye başkan adayını duyurdu. Gaziantep Belediye Başkan adayı ise 15 Ocak'ta açıklanacak.

6 ay önce
ÖZKALALI'DAN 10 OCAK MESAJI

ÖZKALALI'DAN 10 OCAK MESAJI

Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

6 ay önce